Geplaatst in Bericht van Arie

CD ‘Concento’ orgel en panfluit (A. Horst)

Op zaterdag 6 mei hebben we een CD opgenomen in de Herv. Kerk te Hensbroek. De CD krijgt als titel mee  ‘CONCENTO’  ( = samenklank).  De CD bevat een heel aantal orgelnummers. Daarnaast een aantal nummers voor panfluit en orgel. Dit laatste om een goede afwisseling te bereiken in het geheel. De panfluit werd bespeeld door Thera de Zwart, afkomstig uit Leiden. Met haar heb ik al vele malen samengewerkt. Het was al een lang gekoesterde wens van mij om een orgel CD te hebben. Veelal werd mij gevraagd  of ik een eigen orgel CD heb. Echter moest ik altijd antwoorden dat die er niet is. De oorzaak ligt in het feit dat ik met alle CD’s waaraan ik heb meegewerkt altijd de piano bespeelde. Nu hoop ik veel mensen een groot plezier te kunnen doen. Het programma op de CD bestaat uit populair-klassieke orgelnummers en verder een aantal medley’s van bekende geestelijke liederen. Door de panfluit wordt o.a. gespeeld de eigen compositie Adagio ‘Concento’, Tristesse (F. Chopin), Der Lindenbaum, Reigen Seliger Geister en een Bourrée van J.A. Hasse. Kortom:  een aantrekkelijk, afwisselend programma. Het is de bedoeling om de CD na de zomervakantie het “levenslicht te laten zien”.

Wanneer het moment daar is zal ik verdere info via mijn website geven.

Augustus 2017.  Momenteel wordt er gewerkt aan een aantal correcties van de nummers op de CD. Bovendien wordt het drukwerk door iemand ontworpen en verzorgd. Ik hoop dat in oktober de CD zal kunnen verschijnen.

October 2017. De moeder-CD is klaar en  de ontwerper is in overleg met mij bezig met het ontwerpen van de voor- en binnenkant hoes. Voor het produceren van de CD’s is al een oplossing gevonden.

Februari 2018. Het ontwerpen van het drukwerk is afgerond. Deze klus is verzorgd door Marco van der Tuin. De CD wordt momenteel vermenigvuldigd. Na het laten produceren van het drukwerk en de opgave aan Buma/Stemra (licentie) kan de CD beschikbaar zijn. T.z.t. zal ik dit moment aangeven via deze berichtgeving op mijn website.

Maart 2018.  De CD is vermenigvuldigd. Dit is verzorgd door Klaas Kapitein / Orca Music Urk. Bovendien heeft hij ook de print op de CD ontworpen. Er is inmiddels contact met Buma/Stemra over de licentie. Nu het ontwerp drukwerk klaar is kan ook het drukken hiervan geregeld worden. De eindfase is in zicht !!!

10 april 2018.  Eindelijk is het zover. Drukwerk is klaar. Met Buma/Stemra is alles geregeld. De doosjes komen vandaag. Daarna de doosjes vullen en PR op Facebook. Het uitbrengen van een CD in eigen beheer vergt toch veel tijd, mede door de onbekendheid en de controle op de kosten (euro’s).

12 april 2018   ====>    De  CD ‘CONCENTO’  is uitgebracht  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U kunt de CD bestellen voor  €  12,95  excl. verzendkosten.  Bestellen via mijn emailadres (zie de Homepage) met opgave van adresgegevens en telefoonnummer.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s